Website video

Video’s op uw website helpen je bij het overbrengen van je marketing & sales communicatie. In vergelijking met foto’s en tekst geeft video de maximale overdracht van informatie in slechts seconden. Naast de snelle informatieoverdracht is video dynamisch, krachtig en volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit. Dit zorgt voor een optimale ervaring in de aankoopcyclus van uw toekomstige klant.

Play Video

Professionele website video op maat

Video’s op je website zijn net zoals afbeelding, visuele content, maar dan veel beter. De video’s trekken veel meer aandacht waardoor bezoekers langer op je website blijven. Daarbovenop stijgt de kans op een connectie met je website bezoekers.

Met video’s op je website kan je bezoekers complexe diensten of producten gemakkelijk tonen, meer over je bedrijf vertellen en werknemers of tevreden klanten aan het woord laten. Dit alles vertelt het verhaal van je bedrijf op de best mogelijke manier en helpt je vindbaarheid op Google omdat Google websites met video’s een hogere positie geeft.

My project

“Unigate heeft ons creatief bijgestaan met het uitwerken van onze bedrijf film. Hun innoverende ideeën in combinatie met hun brede kennis maken het een zeer professionele en verruimende ervaring. Unigate was voor ons de ideale partner op met samen te werken.”

Raoul Opstaele

Amai.immo

“Unigate begrijpt hoe ze moeten inspelen op de noden van andere service providers met potentiële klanten voor video. Ze doen er alles aan om in onderaanneming zo professioneel mogelijk en met toegevoegde waarden aan projecten mee te werken.”

Dominique Hoogsteder

Klaar om jouw video te lanceren?