Elk bedrijf, organisatie of merk heeft een uniek verhaal. Unigate brengt uw verhaal tot leven. Onze ervaren storytellers zetten uw boodschap om in sterke beelden en zorgen ervoor dat ze de juiste mensen bereiken. Wij maken stijlvolle, doelgerichte video’s met impact. Verhalen om te overtuigen, te inspireren of simpelweg te informeren. Voor elke ambitie hebben we het juiste formaat.

Play Video

Een bedrijfsvideo is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Het vertelt jouw verhaal op een sterke manier en maakt kijkers enthousiast om met u samen te werken. Een bedrijfsvideo brengt de missie van jouw bedrijf efficiënt, steeds opnieuw foutloos en krachtig bij de juiste mensen.

Play Video

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”, dat is zeker het geval met animatie video’s. Ze kunnen allerlei boodschappen op een dynamische, visueel sterke en bondige manier brengen. Breng uw animatie video nog meer tot leven met een passende voice-over of combineer de animaties met camerabeelden.

Play Video

Video’s op uw website helpen je bij het overbrengen van je marketing & sales communicatie. In vergelijking met foto’s en tekst geeft video de maximale overdracht van informatie in slechts seconden. Naast de snelle informatieoverdracht is video dynamisch, krachtig en volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit. Dit zorgt voor een optimale ervaring in de aankoopcyclus van uw toekomstige klant.

Play Video

Uw advertenties moeten tussen de concurrentie uitspringen, u heeft namelijk maar een oogwenk om de aandacht te trekken. Creatieve advertentie video’s met de focus op aandacht en geoptimaliseerd voor het advertentiekanaal (instagram, tiktok, Facebook, whatsapp,…) zorgt ervoor dat u gezien bent en dus meer opportuniteiten creëert om prospecten om te zetten naar klanten.

Klaar om jouw video te lanceren?