My project

Concept

Myproject is een ontwerp bureau voor exclusieve tuinen en dakterrassen die je hele project van ontwerp tot oplevering verzorgt.

Ze staan bekend om hun hoogwaardige afwerkingen en professionaliteit. Sinds de pandemie is ook Myproject gestart met een meer digitale focus te implementeren voor het aantrekken van nieuwe klanten. Dit heeft hen geleid naar Unigate. Ze zochten een bedrijfsvideo die geplaatst kon worden op de home pagina van hun website.

Doel

Wanneer we aan de slag zijn gegaan en Myproject begrepen hebben we een concept uitgewerkt. Hierbij ligt de focus op rust, familie, vrienden en het ervaren van een vakantiegevoel thuis.

Dit heeft geleid tot het einderesultaat dat je vandaag ziet. Deze video doelt op het geven van een introductie over MyProject aan potentiële klanten en de meerwaarde van Myproject aan te tonen.

Testimonial

“Unigate heeft ons creatief bijgestaan met het uitwerken van onze bedrijf film. Hun innoverende ideeën in combinatie met hun brede kennis maken het een zeer professionele en verruimende ervaring. Unigate was voor ons de ideale partner op met samen te werken.”
Raoul Opstaele

Klaar om jouw video te lanceren?