Een bedrijfsvideo is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Het vertelt jouw verhaal op een sterke manier en maakt kijkers enthousiast om met u samen te werken. Een bedrijfsvideo brengt de missie van jouw bedrijf efficiënt, steeds opnieuw foutloos en krachtig bij de juiste mensen.

Play Video

Professionele bedrijfsvideo op maat

Er zijn veel reden om een bedrijfsvideo te laten maken. Je kunt er diverse en uiteenlopende doelen mee behalen. Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal, missie en visie. In een bedrijfsvideo kun je al deze elementen uiteenzetten en de kijker een goede schets geven van jouw bedrijf.

Je kunt er ook voor kiezen om juist één van deze elementen in een bedrijfsvideo te brengen. Het ligt er maar net aan welke doelstelling je met de video wenst te bereiken. Je kunt een bedrijfsvideo bijvoorbeeld gebruiken om een goede indruk bij (potentiële) klanten achter te laten, maar ook om nieuwe medewerkers te werven en zelfs om medewerkers te informeren van ontwikkelingen binnen je bedrijf.

My project

“Unigate heeft ons creatief bijgestaan met het uitwerken van onze bedrijf film. Hun innoverende ideeën in combinatie met hun brede kennis maken het een zeer professionele en verruimende ervaring. Unigate was voor ons de ideale partner op met samen te werken.”

Raoul Opstaele

Amai.immo

“Unigate begrijpt hoe ze moeten inspelen op de noden van andere service providers met potentiële klanten voor video. Ze doen er alles aan om in onderaanneming zo professioneel mogelijk en met toegevoegde waarden aan projecten mee te werken.”

Dominique Hoogsteder

Klaar om jouw video te lanceren?