“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”, dat is zeker het geval met animatie video’s. Ze kunnen allerlei boodschappen op een dynamische, visueel sterke en bondige manier brengen. Breng uw animatie video nog meer tot leven met een passende voice-over of combineer de animaties met camerabeelden.

Play Video

Professionele animatie video op maat

De meest voorkomende reden om een animatie video te laten maken, is om complexe of moeilijk te tonen boodschappen op een duidelijke, krachtige en effectieve manier in beeld te brengen.

Een groot voordeel van een animatie video is dat je elke beeld op maat kunt maken waardoor je een haarscherpe focus kunt creëren op wat je wil laten zien en vertellen. Daarnaast trekken animatie video’s van nature aandacht omdat ze vaak kleurrijk en leuk om naar te kijken zijn.

My project

“Unigate heeft ons creatief bijgestaan met het uitwerken van onze bedrijf film. Hun innoverende ideeën in combinatie met hun brede kennis maken het een zeer professionele en verruimende ervaring. Unigate was voor ons de ideale partner op met samen te werken.”

Raoul Opstaele

Amai.immo

“Unigate begrijpt hoe ze moeten inspelen op de noden van andere service providers met potentiële klanten voor video. Ze doen er alles aan om in onderaanneming zo professioneel mogelijk en met toegevoegde waarden aan projecten mee te werken.”

Dominique Hoogsteder

Klaar om jouw video te lanceren?