Advertentie video

Uw advertenties moeten tussen de concurrentie uitspringen, u heeft namelijk maar een oogwenk om de aandacht te trekken. Creatieve advertentie video’s met de focus op aandacht en geoptimaliseerd voor het advertentiekanaal (instagram, tiktok, Facebook, whatsapp,…) zorgt ervoor dat u gezien bent en dus meer opportuniteiten creëert om prospecten om te zetten naar klanten.

Play Video

Professionele Advertentie video op maat

Advertentie video’s dienen als doeltreffende video advertenties met een duidelijk doel. Ze zetten producten, evenementen en bedrijven volop in de schijnwerpers en zorgen voor een krachtige impressie die meteen interesse opwekt en de kijker aanzet tot een actie.

Daardoor verdient een advertentie video zichzelf snel en in meervoud terug. Je haalt er pagina bezoekers (site verkeer) en conversie (aankopen) uit. Met video’s verhoog je ook nog eens de klantbetrokkenheid en merkbekendheid, want juist met een advertentie video breng je uw bedrijf dichtbij klanten. Omdat een video emotie en impact creëert.

My project

“Unigate heeft ons creatief bijgestaan met het uitwerken van onze bedrijf film. Hun innoverende ideeën in combinatie met hun brede kennis maken het een zeer professionele en verruimende ervaring. Unigate was voor ons de ideale partner op met samen te werken.”

Raoul Opstaele

Amai.immo

“Unigate begrijpt hoe ze moeten inspelen op de noden van andere service providers met potentiële klanten voor video. Ze doen er alles aan om in onderaanneming zo professioneel mogelijk en met toegevoegde waarden aan projecten mee te werken.”

Dominique Hoogsteder

Klaar om jouw video te lanceren?